Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

«P.S. I love you»

Είναι μια ρομαντικό μυθιστόρημα της Cecelia Ahern. Παρά το γεγονός ότι πραγματεύεται ένα δύσκολο συμβάν, το μεταχειρίζεται με τέτοιο τρόπο χωρίς να γίνεται κουραστικό το διάβασμα του. Έχει αρκετά στοιχεία κωμωδίας αλλά και δράματος. Ο αναγνώστης μπορεί να ταξιδέψει μέσα από τα λόγια της συγγραφέως. Η συγγραφέας προσπαθεί να μεταδώσει βαθιές φιλοσοφίες σχετικά με τη ζωή και το θάνατο.
Τρυφερό και συγκινητικό, ένα μοντέρνο ρομάντζο που εξετάζει με χιούμορ και αισιοδοξία την απώλεια ενός ανθρώπου. Πρωταγωνιστές μιας μεγάλης αγάπης. Η Χόλι και ο Τζέρι είναι το τέλειο ζευγάρι. Απόλυτα ταιριαστοί και αγαπημένοι, πιστεύουν ότι έχουν όλη τη ζωή μπροστά τους. Ο καθένας χρειάζεται ένα φύλακα άγγελο! Μερικοί άνθρωποι περιμένουν ολόκληρη τη ζωή τους, για να βρουν αδελφές ψυχές τους. Ο Τζέρι πεθαίνει και η Χόλι είναι απαρηγόρητη... Ο Τζέρι όμως είχε υποσχεθεί πως θα βρίσκεται πάντα δίπλα της. Και ένα πακέτο με γράμματα που φτάνει στα χέρια της, το αποδεικνύει: Ο Τζέρι έχει αφήσει μια κληρονομιά αγάπης που η Χόλι θα εξαργυρώνει κάθε μήνα. Ο άνθρωπος που την γνώριζε και την αγαπούσε περισσότερο από κάθε άλλον στον κόσμο, βρίσκεται ακόμη πλάι της στο ταξίδι της ζωής. Κάθε σημείωμα του, υπογράφεται «P.S. I love you». Με κάποια βοήθεια από τους φίλους της, και αγαπώντας την οικογένειά της , η Χόλι βρίσκει τον εαυτό της, το γέλιο, το κλάμα, το τραγούδι, το χορό - και να είναι πιο γενναία από ποτέ. Η ζωή είναι για τη ζωή , συνειδητοποιεί - αλλά πάντα βοηθάει, αν υπάρχει ένας άγγελος από πάνω σου.
P.S.: Το βιβλίο αυτό σίγουρα θα συγκινήσει τις γυναίκες αλλά και ορισμένο αριθμό ανδρών που... μπορεί να κρύβουν έναν ρομαντισμό. Σε όσους δεν αρέσουν οι ρομαντικές ιστορίες, αυτό που θα έλεγα είναι ότι αξίζει να δώσουν μια ευκαιρία και να το διαβάσουν!


Ένα ακόμα βιβλίο που σας προτείνω να διαβάσετε και να σας συντροφεύει τα βράδια σας, είναι το ''ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΟ''. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου