Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

ΟΝΕΙΡΕΥΤΗΚΑ ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΣΟΥ.

Ένα αστυνομικό μυθιστόρημα γραμμένο από την Αγγελική Νικολούλη,  που κρατάει τον αναγνώστη με κομμένη την ανάσα (τουλάχιστον αυτό συνέβη σε εμένα). Το βιβλίο είναι γραμμένο, βασισμένο σε αληθινά γεγονότα.

Μια νέα κοπέλα εξαφανίζεται μέσα σε ένα βραδύ από την πόλη της. Οι συντοπίτες της, αλλά και η αστυνομία πιστεύουν ότι ″χάθηκε″ στο δρόμο του εύκολου χρήματος μέχρι που καταφτάνει στον τόπο τους μια δημοσιογράφος και ξεκινάει το ταξίδι της αναζήτησης για την αλήθεια.
Όλοι στα μάτια της είναι ύποπτοι και ο καθένας την οδηγεί όλο και πιο κοντά στο δολοφόνο της κοπέλας. Χωρίς κανένα στοιχείο και με οδηγό την καρδία της, ένα παράξενο όνειρο και την διαίσθηση της, ξεκινάει την αναζήτηση για να φτάσει στο τέλος σε μια τρομερή αποκάλυψη.
Όσο περνάνε οι μέρες της έρευνας, η δημοσιογράφος ξεκινάει να έχει μια άλλη σχέση με τον δράστη ακολουθώντας τον από τα σημάδια του και από τα αινίγματα των ανθρώπων που φαίνεται να ξέρουν πολλά αλλά για ένα παράξενο λόγο δεν μιλάνε.
Στην συνέχεια θα βρεθεί ένα ημερολόγιο με αμαρτίες του παρελθόντος και προφητείες του μέλλοντος. Διαβάζοντας το βιβλίο παθιάζεσαι και γίνεσαι ένα με τους συμμετέχοντες της ιστορίας ζεις την κάθε τους ανησυχία, στεναχωριέσαι και θυμώνεις  νιώθοντας τα ψέματα που λέγονται προσπαθώντας να καλύψουν όλοι με τον τρόπο τους τον δολοφόνο.
Μια ιστορία δράσης που την διαβάζεις με κομμένη την ανάσα, αφού θες να φτάσεις γρήγορα στην τελευταία σελίδα για να ξετυλιχτεί το νήμα που καλύπτει τον δολοφόνο της νεαρής κοπέλας.
Μια ιστορία από εκείνες που η ζωή μόνο ξέρει να γράφει!



Ένα ακόμα βιβλίο που σας προτείνω να διαβάσετε και να σας συντροφεύει τα βράδια σας, είναι το ''Η ΑΡΧΟΝΤΙΣΣΑ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου