Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

ΝΤΥΘΗΚΕ ΝΥΦΟΥΛΑ Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΜΠΟΥΡΗ.

Σαν μοντέρνα σταχτοπούτα βγαλμένη από παραμύθι ήταν χθες, Σάββατο 14/06 η Δέσποινα Καμπούρη στη πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της, στο γάμο της. Συνοδευόμενη από τον πατέρα της και λυράρηδες που έπαιζαν παραδοσιακή μουσική η νυφούλα έστησε τον γαμπρό μισή ώρα φτάνοντας με ένα καϊκάκι και με νυφικό Konstantinos Melis by Laskos.




Οι φίλες της, της ευχήθηκαν από κοντά, χάρηκαν με τη χαρά τους και το μοιράστηκαν μέσω των προσωπικών τους λογαριασμό στο twitter. Και ιδιαίτερα η Έλλη Κοκκίνου... 








Ο γαμπρός Βαγγέλης Ταρασιάδης έφτασε γύρω στις 20:00’ συνοδευόμενος από την πολυαγαπημένη του κορούλα – η οποία ήτανε και παρανυφάκι στο γάμους τους, φίλους και συγγενής, με ένα φουσκωτό σκάφος στη παραλία της Αγίας Ειρήνης της Κύθνου. Και οι δύο έλαμπαν από ευτυχία και χαρά.

Πολλοί ήταν οι φίλοι του ζευγαριού που παρευρεθήκαν στο γάμο του ζευγαριού. Ανάμεσα τους η Έλλη Κοκκίνου, η Μαριέττα Χρουσαλά, η Ελένη Καρποτίνη, η Ελεονόρα Μελέτη, ο Γιώργος Μπόγρης κ.α.

Εμείς τους ευχόμαστε να ζήσουν, γεροί και δυνατοί. Να χαίρονται την κορούλα τους και πάντα χαμογελαστοί! Βίων ανθόσπαρτων! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου