Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ: ΣΤΙΣ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ ΝΑ ΠΩ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ!




Να που και οι παραπονεμένοι πατεράδες έχουν τη μέρα τους! Παγκόσμια ημέρα 15/06 η γιορτή του πατέρα. Χρόνια πολλά σε όλους τους μπαμπάδες του κόσμου, αλλά και στους ανερχόμενους και μελλοντικούς πατεράδες! Η γιορτή για τον πατέρα δεν είναι καθόλου διαδεδομένη, ενώ οι περισσότεροι ξεχνούν την ύπαρξη της. 
Το σύμβολο της σημερινής ημέρας είναι το λευκό τριαντάφυλλο για τους εν ζωή πατεράδες και το κόκκινο για τους θανόντες.


Οι φίλοι μας στο twitter ευχήθηκαν και το μοιράστηκαν μαζί μας…






 Η Παγκόσμια Ημέρα του Πατέρα πρωτογιορτάστηκε στις 19 Ιουνίου 1910 και έκτοτε γιορτάζεται κάθε τρίτη Κυριακή του Ιουνίου.

Μάλιστα, το 1966 ο Αμερικανός πρόεδρος Λίντον Τζόνσον υπέγραψε διάταγμα, σύμφωνα με το οποίο καθιερώθηκε η τρίτη Κυριακή του Ιουνίου ως Ημέρα του Πατέρα σε όλο τον κόσμο. 

Σήμερα τιμούμε τον πάτερα γεννήτορα, τροφό, παιδαγωγό που δίνει όλα τα εφόδια στο παιδί του για να μεγαλώσει που γίνεται παράδειγμα για το παιδί του.

Τέλος να θυμηθώ να πω κι εγώ χρόνια πολλά... στο δικό μου μπαμπά!

Χρόνια πολλάαααα ΜΠΑΜΠΆ!!!


ΝΤΥΘΗΚΕ ΝΥΦΟΥΛΑ Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΜΠΟΥΡΗ.

Σαν μοντέρνα σταχτοπούτα βγαλμένη από παραμύθι ήταν χθες, Σάββατο 14/06 η Δέσποινα Καμπούρη στη πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της, στο γάμο της. Συνοδευόμενη από τον πατέρα της και λυράρηδες που έπαιζαν παραδοσιακή μουσική η νυφούλα έστησε τον γαμπρό μισή ώρα φτάνοντας με ένα καϊκάκι και με νυφικό Konstantinos Melis by Laskos.




Οι φίλες της, της ευχήθηκαν από κοντά, χάρηκαν με τη χαρά τους και το μοιράστηκαν μέσω των προσωπικών τους λογαριασμό στο twitter. Και ιδιαίτερα η Έλλη Κοκκίνου... 








Ο γαμπρός Βαγγέλης Ταρασιάδης έφτασε γύρω στις 20:00’ συνοδευόμενος από την πολυαγαπημένη του κορούλα – η οποία ήτανε και παρανυφάκι στο γάμους τους, φίλους και συγγενής, με ένα φουσκωτό σκάφος στη παραλία της Αγίας Ειρήνης της Κύθνου. Και οι δύο έλαμπαν από ευτυχία και χαρά.

Πολλοί ήταν οι φίλοι του ζευγαριού που παρευρεθήκαν στο γάμο του ζευγαριού. Ανάμεσα τους η Έλλη Κοκκίνου, η Μαριέττα Χρουσαλά, η Ελένη Καρποτίνη, η Ελεονόρα Μελέτη, ο Γιώργος Μπόγρης κ.α.

Εμείς τους ευχόμαστε να ζήσουν, γεροί και δυνατοί. Να χαίρονται την κορούλα τους και πάντα χαμογελαστοί! Βίων ανθόσπαρτων! 


ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΟΜΒΙΑ. Η ΗΤΤΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.




Τη πρώτη της εμφάνιση έκανα χθες, Σάββατο 14/06 η Εθνική Ελλάδος στο MUNDIAL 2014 στη Βραζιλία. Αγωνίστηκε απέναντι στην Εθνική Κολομβίας με το αποτέλεσμα να σημειώνεται με αρνητικό σκορ 3 – 0, για την Ελληνική αποστολή. Η χθεσινή και πρώτη εμφάνιση της Εθνικής μας θύμιζε πρωτοεμφανιζόμενη ομάδα τοπικής κατηγορίας σε Α’ Εθνική. Το twitter είχε πάρει φωτιά χθες, με τους διάσημους να αναρτούν την δική τους άποψη κατά την διάρκεια του αγώνα και να παθιάζονται κατά τη διάρκεια. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που μέσω τον προσωπικό τους λογαριασμό στο twitter σχολίασαν. Ας μοιραστούμε μαζί κάποια από τα tweets των διάσημων.




 Η αδράνεια των παικτών της εθνικής μας ομάδος κατά την διάρκεια του χθεσινού αγώνα και η στρατηγική που ακολούθησε ο Fernando Santos (προπονητής της Εθνικής Ελλάδος), αποδείχτηκε τουλάχιστον τραγική. Αφήνοντας στον πάγκο παίκτες όπως ο Κ. Μήτρογλου, Γ. Καραγκούνης, Γ. Φετφατζίδη και Λ. Χριστοδουλόπουλος. Κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου η τράπουλα ανακατεύτηκε από τον Φ. Σάντος βάζοντας Μήτρογλου στην κορυφή, Φετφατζίδη πίσω του ως επιτελικό μέσο, ανέβασε τον Τοροσίδη φέρνοντας στο δεξί άκρο της άμυνας τον Μανιάτη. Ωστόσο το αποτέλεσμα δεν άλλαξε. Η ψυχολογία των παικτών είχε ήδη προδιαγραφεί από τα πρώτα λεπτά του αγώνα. Όμως τίποτα δε τελείωσε ακόμα.


Ο επόμενος αγώνας για την Εθνική μας στη Βραζιλία είναι την Πέμπτη 19/06 στη 01:00’ απέναντι στην Εθνική Ιαπωνίας.